Svaštara 4
Strana 1 od 100 • Delite •
Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
Svaštara 4
Da, 2 ili 3... A evo i njenih pevačkih sposobnosti 

Poslednji izmenio Bodi Bond dana Sre 6 Jul 2011 - 23:21, izmenjeno ukupno 1 puta

Bodi Bond- mvp

- Datum upisa: 02.10.2010
Godina: 26
Re: Svaštara 4
Bodi jesi ti kacio neke njene klipove kad je dobila nagradu na nekom festivalu? Ili je bilo da je proglasena za neku najvecu pevacku nadu?

TheGodfather- šesti igrač

- Datum upisa: 07.10.2010
Da, mislim da je to Beogradski pobednik, proglašena je za najveću mladu nadu na našoj sceni i pojavila se u nekoj providnoj haljini, ali ne mogu da nađem to, izgleda da je skinuto sa yt-a...

Bodi Bond- mvp

Ja sam vrlo srećan što nisam čuo ni za nju ni za 98% njenih koleginica i kolega.
Zemljoradnik- prva petorka

Godina: 32
Moram malo da oplemenim temu kad je Bodi zatrovao onim ''hitovima''... 

Junglezburn- mvp

Godina: 25
Lokacija: Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ovaj lik iz spota je moj drugi rodjak. Hteo sam da ga se odreknem preko novina kada sam video spot!!!
A ova mala peva isto kao svinja pred klanje!!

dane- prva petorka

- Datum upisa: 06.12.2010
Godina: 22
Kad već pominješ spotove... Moj dobar drug je odbio da se pojavi u ovom spotu i jako sam ponosan na njega 

Bodi Bond- mvp

Jungle, udari mi inspiraciju:
I moja omiljena verzija Rollin' and Tumblin':
I moja omiljena verzija Rollin' and Tumblin':
Zemljoradnik- prva petorka

Godina: 32
Ја бих само да кажем Денију да не мора неко да буде пунолетан да би радио и самостално живео, већ после 15. године сваки малолетник може да ступи у радни однос (под условом да тај рад није штетан по његово здравље) и да самостално користи зарађен новац. Такође, посел петнаесте године може да склопи и брак.
Мени је ипак утисак како Јелена Галонић (Зана) хледа на ову калаштуру док изводи песму ''Домино дама'' и како нправи неки лажан кез да не испадне да се сморила... Могу мислити каква јо је проза у две издате књиге кад јој је оваква поезија.... Вероватно се бави аутобиографским описивањем својих ''раних јада''
Мени је ипак утисак како Јелена Галонић (Зана) хледа на ову калаштуру док изводи песму ''Домино дама'' и како нправи неки лажан кез да не испадне да се сморила... Могу мислити каква јо је проза у две издате књиге кад јој је оваква поезија.... Вероватно се бави аутобиографским описивањем својих ''раних јада''

ZuLuofVozdovac- mvp

- Datum upisa: 06.10.2010
Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
Strana 1 od 100
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu