Reprezentacija Srbije - 1. deo
:: Arhiva :: Reprezentativne teme
Strana 1 od 100 • Delite •
Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
Reprezentacija Srbije - 1. deo
Posle srebra u Poljskoj i četvrtog mesta u Turskoj reklo bi se da imamo tim za budućnost. No, kako to u našoj zemlji biva, moramo da čekamo da vidimo da li će biti para za Dudu.
Poslednji izmenio Bodi Bond dana Sre 10 Avg 2011 - 23:22, izmenjeno ukupno 1 puta

Bodi Bond- mvp

- Datum upisa: 02.10.2010
Godina: 26
Re: Reprezentacija Srbije - 1. deo
Evo lepe vesti iz Rusije ...Bobi Marjanović ubacio 18 poena Žalgirisu u finalu turnira u Moskvi. Uz to imao i 10 skokova. U paru sa Smodišem(21p) na četvorci biće to razguz tandem...
Gost- Gost
Малопре читам да је Радуљица озбиљније повређен него што се мислило у први мах. Ефес тражи центра за Euroleague!
Не би ваљало да прескочи нову годину, сада од њега сви доста очекујемо...
Не би ваљало да прескочи нову годину, сада од њега сви доста очекујемо...

Tenenac- mahač peškirom

- Datum upisa: 03.10.2010
Koliko ce pauzirati?

Naissus- prva petorka

Višemesečna pauza za Raduljicu
Košarkaš Efes Pilsena Miroslav Raduljića odsustvovaće sa terena nekoliko meseci zbog povrede stopala.
Srpski košarkaš pojavio se na prijateljskoj utakmici sa Olimpijakosom sa štakama i gipsom na nozi.
Iako su prve prognoze bile optimističnije i predviđale dvomesečno odsustvo, Raduljicu, koji je letos stigao u Tursku iz FMP-a, ipak očekuje duža pauza.
"Poslednji pregledi nisu doneli dobre vesti po pitanju oporavka Raduljice. Bliži se početak Evrolige i zato smo prinuđeni da potražimo pojačanje na toj poziciji", naveo je generalni menadžer kluba Engin Ozerhun.
Košarkaš Efes Pilsena Miroslav Raduljića odsustvovaće sa terena nekoliko meseci zbog povrede stopala.
Srpski košarkaš pojavio se na prijateljskoj utakmici sa Olimpijakosom sa štakama i gipsom na nozi.
Iako su prve prognoze bile optimističnije i predviđale dvomesečno odsustvo, Raduljicu, koji je letos stigao u Tursku iz FMP-a, ipak očekuje duža pauza.
"Poslednji pregledi nisu doneli dobre vesti po pitanju oporavka Raduljice. Bliži se početak Evrolige i zato smo prinuđeni da potražimo pojačanje na toj poziciji", naveo je generalni menadžer kluba Engin Ozerhun.

Junglezburn- mvp

Godina: 25
Lokacija: Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Je l mogu ovde da napisem jednu pricu sa priprema rep. cini mi se da je bilo '89 izmedju Dude i Drazena?

Macijauskas- mvp

Naravno da možeš...Macijauskas ::Je l mogu ovde da napisem jednu pricu sa priprema rep. cini mi se da je bilo '89 izmedju Dude i Drazena?

Junglezburn- mvp

Mozda ste je culi, verujem da je istinita, trener mi je pricao jos odavno, danas sam se setio, pa reko da ispricam...
Ne znam gde su tacno bili na pripremama, ali povecerje je bilo oko 12,1.
Svi su stigli na vreme sem Drazena. Sedi Duda oko 3 ujutru sa strucnim stabom u hodniku hotela za stolom, kad nailazi Drazen. Duda svima rece " Brzo ispod stola svi" Svi ga poslusali, i Drazen prodje nije ih ni video. Nakon toga, svi pogledase u Dudu i komentarisu: Covece, sto smo se krili? Sto ga nisi zaustavio?
Duda im je odgovorio, da me je Drazen video, onda bih morao da ga kaznim, zestoko, ovako sam ja pojeo *ovno i precutao sve.
Ne znam gde su tacno bili na pripremama, ali povecerje je bilo oko 12,1.
Svi su stigli na vreme sem Drazena. Sedi Duda oko 3 ujutru sa strucnim stabom u hodniku hotela za stolom, kad nailazi Drazen. Duda svima rece " Brzo ispod stola svi" Svi ga poslusali, i Drazen prodje nije ih ni video. Nakon toga, svi pogledase u Dudu i komentarisu: Covece, sto smo se krili? Sto ga nisi zaustavio?
Duda im je odgovorio, da me je Drazen video, onda bih morao da ga kaznim, zestoko, ovako sam ja pojeo *ovno i precutao sve.

Macijauskas- mvp

Hahaha liči na Dudu...

Junglezburn- mvp

To je bio uvod da nam trener kaze, kako on zna sve sto mi radimo, al da nesto i precuti 

Macijauskas- mvp

Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
Similar topics» Reprezentacija Srbije - 1. deo
» Reprezentacija Srbije - 2. deo
» Evropsko prvenstvo - Litvanija 2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» Perspektiva Srbije
» Reprezentacija Srbije - 2. deo
» Evropsko prvenstvo - Litvanija 2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» Perspektiva Srbije