NLB 2010/2011
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 1 od 58 • Delite •
Strana 1 od 58 • 1, 2, 3 ... 29 ... 58 
NLB 2010/2011
Ove godine će Hrvatski klubovi sasvim sigurno imati najbolji koeficijent. Nama predstoji borba sa Slovencima, kako ne bismo izgubili još jedno mesto na Jadranu.
Zagreb je doveo Kasuna i Renfroa.
Cedevita Petveja i Edvardsa pod košem i Drapera na mestu pleja. Otišao ej Žižić, a ostali Rudež i Baždarić. na klupi je Aco Petrović.
Zadar, čini se, najslabiji Hrvatski klub.
Cibona u velikim finansijskim problemima i sa skrpljenim sastavom.
Olimpija ima zabranu dovođenja igrača i prema nekim najavama krenuće u NLB bez stranaca.
Nimburk prvi put nastupa u NLB ligi, tu su došli zbog jakih utakmica, kako bi bili konkurentniji u evropi, para ne nedostaje.
Budućnost na nivou prošlogodišnje ekipe ili za nijansu slabiji, treba ih očekivati u vrhu.
Široki će se sa Zvezdom boriti za 13. mesto, kako sada stvari stoje.
Krka, sa Džiletom. Opstanak im nije ugrožen.
Zagreb je doveo Kasuna i Renfroa.
Cedevita Petveja i Edvardsa pod košem i Drapera na mestu pleja. Otišao ej Žižić, a ostali Rudež i Baždarić. na klupi je Aco Petrović.
Zadar, čini se, najslabiji Hrvatski klub.
Cibona u velikim finansijskim problemima i sa skrpljenim sastavom.
Olimpija ima zabranu dovođenja igrača i prema nekim najavama krenuće u NLB bez stranaca.
Nimburk prvi put nastupa u NLB ligi, tu su došli zbog jakih utakmica, kako bi bili konkurentniji u evropi, para ne nedostaje.
Budućnost na nivou prošlogodišnje ekipe ili za nijansu slabiji, treba ih očekivati u vrhu.
Široki će se sa Zvezdom boriti za 13. mesto, kako sada stvari stoje.
Krka, sa Džiletom. Opstanak im nije ugrožen.

Bodi Bond- mvp

- Datum upisa: 02.10.2010
Godina: 26
Re: NLB 2010/2011
Iskreno se nadam da Zvezda nece ispasti

Markos- prva petorka

- Datum upisa: 03.10.2010
Mene zanima kako ce Zagreb igrati sa Zoricem i KAsunom, mislim da bi Kasun mogao biti jedan od najboljih igraca NLB...
NAdam se da Zvezda nece ispasti, ali sa trenutnim timom im nece biti lako da opstanu...
NAdam se da Zvezda nece ispasti, ali sa trenutnim timom im nece biti lako da opstanu...

Mihael- mvp

Godina: 25
Olimpija dovodi i Šermandinija izgleda. Prema nekim informacijama trebao bi sutra da stigne u Ljubljanu.

Bodi Bond- mvp

Мени се чини да ће ово бити једна доста дугачка сезона, истина је да су хрватски клубови, пре свих Цедевита и Загреб ушли доста ојачани и могу представљати главне конкуретне не само за коефицијент него и за одлазак на Ф4, у врху видим и Партизан који ми се ове године свиђа више него претходне иако сам Звездаш.
Цибона и Задар ми не делују опасно, Олимпија скоро у распаду, Игокеа скупила доста искуства и треба од њих очекивати неколико изненађења као и од Муте поготово у Крагујевцу.
Мислим да се Звезда неће борити за опстанка, а исто тако мислим да бар 3 места на табели припадају тренеру што ова Звезда нема.
Али, тимови нису комплетирали саставе, неколико квалитетних појачања може у многоме да промени ствар.
Цибона и Задар ми не делују опасно, Олимпија скоро у распаду, Игокеа скупила доста искуства и треба од њих очекивати неколико изненађења као и од Муте поготово у Крагујевцу.
Мислим да се Звезда неће борити за опстанка, а исто тако мислим да бар 3 места на табели припадају тренеру што ова Звезда нема.
Али, тимови нису комплетирали саставе, неколико квалитетних појачања може у многоме да промени ствар.

Tenenac- mahač peškirom

jbg ta Olimpija trosi pare koje nema, pa u januaru ima polovina da pobegne , jedino ako se nesto promenilo a ja nisam bio u toku

Everton- prva petorka

Godina: 24
Ja sam čuo da će Laško i još jedna jaka firma da ulete lovu, ali ne znam koliko je to tačno.

Bodi Bond- mvp

U subotu počinje nova sezona NLB lige. Arena sport 1 i 2 će prenositi utakmice, a na Areni 2 i 4 će biti emitovani mečevi i reprizno. Ovog vikenda prenose sve četiri utakmice naših predstavnika: na Areni 1 u petak od 20:15 Hemofarm-Cibona; u subotu od 17h Partizan-Budućnost i u nedelju od 17h Zagreb-Radnički; na Areni 2 u subotu od 18h Nimburk-Crvena Zvezda.
Čisto podsetnik: Arena 1 je besplatna i trebalo bi da se nalazi u osnovnoj ponudi svih operatera kablovske televizije, dok se preostala 3 kanala plaćaju, ali kako, to verovatno zavisi od operatera (ja ih nemam).
Zaboravih... Ovde možete videti pregled svih košarkaških mečeva na ova četiri kanala tokom nedelje (u gornjem desnom delu ekrana birate nedelju).
Čisto podsetnik: Arena 1 je besplatna i trebalo bi da se nalazi u osnovnoj ponudi svih operatera kablovske televizije, dok se preostala 3 kanala plaćaju, ali kako, to verovatno zavisi od operatera (ja ih nemam).
Zaboravih... Ovde možete videti pregled svih košarkaških mečeva na ova četiri kanala tokom nedelje (u gornjem desnom delu ekrana birate nedelju).
Zemljoradnik- prva petorka

Godina: 32
јебем им све, што немам пакет АС, не могу да гледам Звезду већ Хрвате и Црногорце

Nolle- mvp

Strana 1 od 58 • 1, 2, 3 ... 29 ... 58 
Similar topics» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo