Ostale lige
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 1 od 23 • Delite •
Strana 1 od 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23 
Ostale lige
Raspored timova po ligama za sezonu 2010/2011: PDF.
Zemljoradnik- prva petorka

- Datum upisa: 02.10.2010
Godina: 32
Re: Ostale lige
Viva Basket 98:75 Sindjelić
Radnički KG 06 67:84 KG Student UK
Radnički (O) 96:61 Mladost
Smederevo Vizura 80:79 Vojvodina
Jagodina 63:93 BKK Radnički
Spartak 91:72 Železničar
Niš 58:68 Radnički Basket
KK Niš je poražen u prvoj utakmici u ovom rangu takmičenja 58:68. Nisu se obrukali, pružili su dobar otpor, nekoliko puta su spustili prednost na 3 poena, ali nisu mogli više. Za 3 poena su pogodili 4 puta iz 20 pokušaja...Nekoliko puta lopta nije ni dotakla obruč, sto ukazuje da nisu ipak stigli da se priviknu na nove dimenzije. Igrači su dosta solirali, nisu baš uigrani za razliku od Radničkog. Spomenuo bih ono što mi se nije dopalo da u timu ima samo 2 momka iz Niša. Stamenković 4 poena, Gaćinović 9...kod domaćina Andrejević i Marković po 11 poena.
Radnički KG 06 67:84 KG Student UK
Radnički (O) 96:61 Mladost
Smederevo Vizura 80:79 Vojvodina
Jagodina 63:93 BKK Radnički
Spartak 91:72 Železničar
Niš 58:68 Radnički Basket
KK Niš je poražen u prvoj utakmici u ovom rangu takmičenja 58:68. Nisu se obrukali, pružili su dobar otpor, nekoliko puta su spustili prednost na 3 poena, ali nisu mogli više. Za 3 poena su pogodili 4 puta iz 20 pokušaja...Nekoliko puta lopta nije ni dotakla obruč, sto ukazuje da nisu ipak stigli da se priviknu na nove dimenzije. Igrači su dosta solirali, nisu baš uigrani za razliku od Radničkog. Spomenuo bih ono što mi se nije dopalo da u timu ima samo 2 momka iz Niša. Stamenković 4 poena, Gaćinović 9...kod domaćina Andrejević i Marković po 11 poena.

Naissus- prva petorka

- Datum upisa: 03.10.2010
Ko je igrao u Radnički Basketu od poznatih nam igrača? Svetozar Stamenković, Nenad Miljenović, neko od reprezentativnih juniora, kadeta?
Zemljoradnik- prva petorka

- Datum upisa: 02.10.2010
Godina: 32
Miljenović nije igrao, Siladji, Vukasovic, Ognjenovic(nisu ulazili ja mislim).
Ovi su bili u sastavu:
Djokic, Ponjavic, Barac, Subotic, Gacinovic, Siladji, Vukasovic, Ognjenovic, Djuran, Stamenkovic, Dzakovic, Vasilic.
Ovi su bili u sastavu:
Djokic, Ponjavic, Barac, Subotic, Gacinovic, Siladji, Vukasovic, Ognjenovic, Djuran, Stamenkovic, Dzakovic, Vasilic.

Naissus- prva petorka

Sto se tice KG06 tamo su u prvih 12 6 juniora i 6 igraca 92,91.

Macijauskas- mvp

Antonic napustio Jagodinu. Zamerano mu je sto je dovodio suvise mlade igrace i da ima neiskusan tim. Branko Sindjelic koji je dosao na njegov poziv napustio je klub takodje.

Naissus- prva petorka

Ma Branko ne mora da igra ako ne želi jer je u Francuskoj zbog dužine igranja u njihovoj ligi zaradio nešto poput penzije.
U svakom slučaju,obezbeđen je materijalno u potpunosti a nije više u godinama da juri ugovor po svaku cenu.
Mislim i da je on u Jagodini bio više da pomogne iskustvom tj da ostane u formi koliko-toliko.
U svakom slučaju,obezbeđen je materijalno u potpunosti a nije više u godinama da juri ugovor po svaku cenu.
Mislim i da je on u Jagodini bio više da pomogne iskustvom tj da ostane u formi koliko-toliko.

Mickey- brisač parketa

- Datum upisa: 04.10.2010
Srecko Sekulovic ponovo u Nisu! Jedan od najuspesnijih trenera u Ergonomu. 2002/03 osvojio Kup Srbije sa Ergonomom i plasirao se u tadasnju Yuba ligu. Radio je u Atlasu i poslednjih godina u Falku iz Madjarske. Bice najverovatnije trener Eko basketa.

Naissus- prva petorka

Nekada bio derbi juga...Zdravlje-Ergonom 97:49. Nista vise nije ni moglo da se ocekuje kada su u Leskovac otisli sa 6 igraca. Ergonom 3 utakmice-3 poraza.

Naissus- prva petorka

KK Nis napustio trener Zoran Cvetanovic, trenirace ih u narednom periodu Vladimir Djordjevic predsednik kluba.

Naissus- prva petorka

Strana 1 od 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23 
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 1 od 23
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu