NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
Strana 1 od 100 • Delite •
Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
Након неколико рунди консултација са осталим уредницима овог подфорума, одлучено је да ради унаређења праћења НБА лиге у наредној сезони буде покренут нови фантази. Било је и других идеја, али овог момента време нам није дозволило да уђемо у неке амбициозније планове. Да ли ће оно прошлогодиње типовање опстати у неизмењеном формату тек ћемо да видимо, али ће у овом моменту акценат бити бачен на ново такмичење.
Нови фантази ће у далеко већој мери подсећати на игре које смо по разноразним сајтовима играли летос током Евробаскета. Игра ће вероватно бити организована под окриљем сајта yahoo. ( http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba ) Ипак ова игра има неколико специфичности јер подразумева да играчи играју један против другог, тј Head-to-Head. (Дакле тим једног играча сакупља бодове и бори се против тима другог играча који му је противник за дату недељу. Онај ко сакупи више бодова у недељу дана добија победу, други добија пораз и наредне недеље су други парови).
Друга карактеристика игре је да ни један кошаркаш не може да се нађе истовремено у тимовима двојице играча. То се постиже на тај начин што ће на почетку бити организован драфт, и одна ће сваки учесник фантазија бирати по једног играча у првој рунди, по једног у другој рунди... и тако док не попунимо екипе довољним бројем играча. Којим редоследом ћемо бирати избациће сам сајт кад се будемо пријавили. Сам драфт је најважнији моменат у овом фантазију јер изискују да сви учесници истог проведу истовремено 2-3 сата на нету да би могли да бирају играче. Након драфта игра поприма далеко спорији темпо, јер играч треба само једном недељно да одабере играче који ће се супротставити његовом противнику у следећем колу.
Касније, када формирамо екипе моћи ћемо да вршимо неке измене путем трејдова или потиса слободних агената што требају да одобре остали играчи. У случају да број форумаша који се пријаве буде једноцифрен играћемо по двокружном систему, а ако број форумаша буде био двоцифрен (чему се надам да не би сви тимови били састављени само од суперстарова) вероватно по једнокружном.
Ово су неко основне информације, ја немам искуства са играњем овог фантазија па бих молио оне који имају (пре свега мислим на Колемана) да поделе са нама сва сазнања која имају. Прелиминарно приављивање стога може да почне.
Нови фантази ће у далеко већој мери подсећати на игре које смо по разноразним сајтовима играли летос током Евробаскета. Игра ће вероватно бити организована под окриљем сајта yahoo. ( http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba ) Ипак ова игра има неколико специфичности јер подразумева да играчи играју један против другог, тј Head-to-Head. (Дакле тим једног играча сакупља бодове и бори се против тима другог играча који му је противник за дату недељу. Онај ко сакупи више бодова у недељу дана добија победу, други добија пораз и наредне недеље су други парови).
Друга карактеристика игре је да ни један кошаркаш не може да се нађе истовремено у тимовима двојице играча. То се постиже на тај начин што ће на почетку бити организован драфт, и одна ће сваки учесник фантазија бирати по једног играча у првој рунди, по једног у другој рунди... и тако док не попунимо екипе довољним бројем играча. Којим редоследом ћемо бирати избациће сам сајт кад се будемо пријавили. Сам драфт је најважнији моменат у овом фантазију јер изискују да сви учесници истог проведу истовремено 2-3 сата на нету да би могли да бирају играче. Након драфта игра поприма далеко спорији темпо, јер играч треба само једном недељно да одабере играче који ће се супротставити његовом противнику у следећем колу.
Касније, када формирамо екипе моћи ћемо да вршимо неке измене путем трејдова или потиса слободних агената што требају да одобре остали играчи. У случају да број форумаша који се пријаве буде једноцифрен играћемо по двокружном систему, а ако број форумаша буде био двоцифрен (чему се надам да не би сви тимови били састављени само од суперстарова) вероватно по једнокружном.
Ово су неко основне информације, ја немам искуства са играњем овог фантазија па бих молио оне који имају (пре свега мислим на Колемана) да поделе са нама сва сазнања која имају. Прелиминарно приављивање стога може да почне.

ZuLuofVozdovac- mvp

- Datum upisa: 06.10.2010
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
OK, ajde da se prvih dana prebrojavamo, da vidimo ko će sve da igra, a usput da pokušamo uskladiti neko vreme kad smo svi slobodni da organizujemo draft.
Predlažem da kranji rok budu četvrtak ili petak, pošto ja za vikend palim u Krajinu kod đeda na Nikoljdan, a tamo nisam "internetisan"
Predlažem da kranji rok budu četvrtak ili petak, pošto ja za vikend palim u Krajinu kod đeda na Nikoljdan, a tamo nisam "internetisan"

drexler- mvp

Godina: 26
Bas mi se svidja ideja, nadam se da cemo samo da je ostvarimo, ja sam za..

Macijauskas- mvp

- Datum upisa: 03.10.2010
Ja igram. Trebao sam i na drugom forumu ali zbog tehnickih problema nisam usao u grupu. Igrao sam prosle godine, fino je.

Koleman- mvp

- Datum upisa: 05.12.2010
ja bih probao, to mi je uvek izazovno, samo ne znam koliko ću imati vremena.

slobokv83- mvp

- Datum upisa: 12.12.2010
Godina: 28
Pa pazi ovo ti zahteva 5 minuta dnevno. Napravis samo izmene u postojecem igrackom kadru. Nema kao u ABA kupovina/prodaja. Jedina stvar je da ubacis onog ko igra taj dan a izbacis onog ko ne igra. Eventualno da odlucis izmedju dvojice na jednoj poziciji ali, poucen iskustvom, poklopi se da imas 6-7 igraca za taj dan, nekad i manje, retko kada vise.

Koleman- mvp

Мислим да ће нам требати више времена, да би било преамбициозно да покушамо све да завршимо до краја недеље. Идеално би било када би смо успели да се ускладимо и да Драфт организујемо негде око 23. или 24. децембра, јер ће се тек тада знати који играч је потписао за који клуб итд...
Михаел изгледа идаље има проблема са интернетом па не знам кад ће он то успети да реши да би могао да се придружи.
Поменућу (као занимљив податак) да ове лиге на сајту yahoo људи играју годинама, да они који заврше последњи после имају боље пикове за наредну сезону итд... наравно, наша првенствена идеја ће бити за почетак да успемо да изгурамо једну сезону. Претпостављам да ће вам за играње бити потребна регистрација на yahoo.com.
Ове сезоне ће сви играти сваки дан
Михаел изгледа идаље има проблема са интернетом па не знам кад ће он то успети да реши да би могао да се придружи.
Поменућу (као занимљив податак) да ове лиге на сајту yahoo људи играју годинама, да они који заврше последњи после имају боље пикове за наредну сезону итд... наравно, наша првенствена идеја ће бити за почетак да успемо да изгурамо једну сезону. Претпостављам да ће вам за играње бити потребна регистрација на yahoo.com.
Koleman ::Pa pazi ovo ti zahteva 5 minuta dnevno. Napravis samo izmene u postojecem igrackom kadru. Nema kao u ABA kupovina/prodaja. Jedina stvar je da ubacis onog ko igra taj dan a izbacis onog ko ne igra. Eventualno da odlucis izmedju dvojice na jednoj poziciji ali, poucen iskustvom, poklopi se da imas 6-7 igraca za taj dan, nekad i manje, retko kada vise.
Ове сезоне ће сви играти сваки дан

ZuLuofVozdovac- mvp

Pa dobro, u pravu si xD Inace ovde pobedjuje ko najbolje izabere 4.-8. pika. To valja pogoditi.

Koleman- mvp

Имам пар питања пошто сам потпуно неупућен (а немам сад времена да читам правила) - када правиш екипу за наредни дан, да ли можеш да изабереш било којих 5 играча или само 5 играча који играју на 5 различитих позиција? Друго, како се рачунају индекси?

ZuLuofVozdovac- mvp

E to sam hteo i ja da pitam..
Draftujemo 12 igraca i 5 biramo svakog dana?
Draftujemo 12 igraca i 5 biramo svakog dana?

Macijauskas- mvp

- Datum upisa: 03.10.2010
Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
Similar topics» Finale i match za 3. mesto - 6.4.2012. petak
» Polu finale kupa - nedelja 1.4.2012.
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Kladionica - sezona 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» Polu finale kupa - nedelja 1.4.2012.
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Kladionica - sezona 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo