Samo za članove 3
Strana 1 od 100 • Delite •
Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
Samo za članove 3
više ne osećam tu ljubav prema stvorenom klubu CZVBG, kao prema pređašnjoj Zvezdi, nešto se u meni urušilo sa dolaskom ovog Čovića (Mare ništa lično)...čak i ne razmišljam sezonsku da kupim, a jedne sezone sam imao 4 sezonske karte...

slobokv83- mvp

- Datum upisa: 12.12.2010
Godina: 28
Re: Samo za članove 3
Pevati pocetkom 2012 god....EVROPSKA ZVEZDA....JEBOTE EVROPSKA ZVEZDA.....
neprocenjivo.....
Samo za Vase oci....legalni reket....
http://www.icp-co.com/odborsavetnika.php
Pogledajte ko su klijenti.....malo je jasnije odkud Vesic u CZ....pa FKCZ ga placa....
neprocenjivo.....
Samo za Vase oci....legalni reket....
http://www.icp-co.com/odborsavetnika.php
Pogledajte ko su klijenti.....malo je jasnije odkud Vesic u CZ....pa FKCZ ga placa....

markoo- šesti igrač

- Datum upisa: 04.10.2010
slobokv83 ::više ne osećam tu ljubav prema stvorenom klubu CZVBG, kao prema pređašnjoj Zvezdi, nešto se u meni urušilo sa dolaskom ovog Čovića (Mare ništa lično)...čak i ne razmišljam sezonsku da kupim, a jedne sezone sam imao 4 sezonske karte...
Ovo je po ponasanju, stavovima, i odlukama, iskljucivo Zikina Zvezda, koji je lansirao ponovo cuveni projekat Evropska Zvezda... Za sada ovde nema ni Č od Čovića. Sta ce biti videcemo
Marko- prva petorka

- Datum upisa: 04.10.2010
ne brinite vi za covica nece on u govna tako lako da se uvali.. opasan je to igrac..

Novica-Ubica- šesti igrač

- Datum upisa: 11.11.2010
Godina: 23
@Psycho
Cestitke i od mene, neka je sa srecom, da je ziv i zdrav 100 godina, sve ostalo ce doci samo..
Cestitke i od mene, neka je sa srecom, da je ziv i zdrav 100 godina, sve ostalo ce doci samo..

Dule Kecman- prva petorka

- Datum upisa: 03.10.2010
Godina: 21
malo se Džonatan Givoni iščuđavao na tviteru kako Zvezda može da potpiše igrača kada ima zabranu dovođenja igrača. Onda mu je neko objasnio da se Zvezda fuzionisala sa FMP-om, na šta je on odgovorio "To je šala".

Bodi Bond- mvp

- Datum upisa: 02.10.2010
Godina: 26
@Psycho
Матори, нека је са срећом. Немој га само у тенисере.
Матори, нека је са срећом. Немој га само у тенисере.

blagoje- prva petorka

- Datum upisa: 29.10.2010
Godina: 27
Марко, овде већ не бих могао да се сложим са тобом. Као прво, ово није непланско трошење пара какво је некада било, тада су играчи имали много веће уговоре него ови сада (Робертс, Овенс, Гурке, Петар Поповић...) а ти уговори нису имали покриће. Сада се 5 пута мери а једанпут сече. Тада су паре даване за неке потпуно имбецилне играче (па чак и за обештећења) који су само попуњавали број - Ковач, Милан Милошевић, Елмедин Кикановић... Сада се не доводи тако неселективно по 12 играча годишње, водоноше може да произведе и Фабрика металних производа, а овде долазе само 4 играча за које Ноле каже да су већ обезбеђена средства, и који су на крају крајева и били услов Пешићевог потписа. Ако има новца, зашто не би бар мало и потрошили, шта да радимо, да људима који хоће из свог џепа да плате играче (Ристић) кажемо - нека, нека, не треба?
Посебно је занимљиво оно што си рекао - а са чиме је Вујошевић почео? Па почео је довођењем Влада Шћепановића у најбољим играчким годинама, а тада већ освајача светског и европског злата, довођењем Милоша Вујанића, тада најперспективнијег играча наше лиге, довео је прекаљене центре Јову Станојевића и Ђуру Остојића (Ловћен), па Стефана Нађфеија из Радничког... Ту су били клинци Авдаловић, Крстић, али и неки искусни играчи попут Весе Петровића и Ненада Чанка. Са тиме је почео Вујошевић, признаћеш да је то много више од овога са чиме пошиње Кари, али Кари ће имати на располагању велику базу клинаца.
А за онох 14 милки сам ти рекао да не бринеш, нити су то Човини дугови, нисти су заиста толики, нити ће Човић дати динар за њихово враћање, то ће по принципу ћирибу-ћириба нестати вољом политичара ако ствари буду ишле добро.
Посебно је занимљиво оно што си рекао - а са чиме је Вујошевић почео? Па почео је довођењем Влада Шћепановића у најбољим играчким годинама, а тада већ освајача светског и европског злата, довођењем Милоша Вујанића, тада најперспективнијег играча наше лиге, довео је прекаљене центре Јову Станојевића и Ђуру Остојића (Ловћен), па Стефана Нађфеија из Радничког... Ту су били клинци Авдаловић, Крстић, али и неки искусни играчи попут Весе Петровића и Ненада Чанка. Са тиме је почео Вујошевић, признаћеш да је то много више од овога са чиме пошиње Кари, али Кари ће имати на располагању велику базу клинаца.
А за онох 14 милки сам ти рекао да не бринеш, нити су то Човини дугови, нисти су заиста толики, нити ће Човић дати динар за њихово враћање, то ће по принципу ћирибу-ћириба нестати вољом политичара ако ствари буду ишле добро.

ZuLuofVozdovac- mvp

- Datum upisa: 06.10.2010
@Psycho
Pridruzujem se cestitkama. Samo neka je ziv i zdrav.
I da postane
Pridruzujem se cestitkama. Samo neka je ziv i zdrav.
I da postane

Ray Allen- prva petorka

- Datum upisa: 03.10.2010
Zahvaljujem svima na čestitkama...u svoje i Novakovo ime 

Psycho- prva petorka

- Datum upisa: 15.11.2010
Godina: 35
Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
Strana 1 od 100
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu