Svaštara 6
Strana 1 od 100 • Delite •
Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
Svaštara 6
Cuvari plaze bre ! 
@Maci
OTH dobra serija prve 3-4 sezone, posle toga zesce sranje, a valjda snimaju i dalje..

@Maci
OTH dobra serija prve 3-4 sezone, posle toga zesce sranje, a valjda snimaju i dalje..

Dule Kecman- prva petorka

- Datum upisa: 03.10.2010
Godina: 21
Re: Svaštara 6
Sestra i ja smo gledale i tu, doduse vise ona. Ja sam vec zalutala u odrasli svet sa ciframa i ostalim ozbiljnim stvarima <_< (Mali Princ)Gledala sam i ja Nindza kornjace, one lepe, stare. Baltazar, pa onaj konj zute boje, ili kako vec, pa Kokosinela, razni kratki crtaci. A Laku noc, deco mi je bila omiljena lutarska serija
Cak je jedan decko sve to uploadovao i postavio koliko sam bila dosadna
Najlepsi ritual na svetu pred spavanje. Prababa sedne da gleda Dnevnik, ja cekam seriju, pa cesljam babu, pa je kao masiram, i onda serija, pa u babino krilo, i do kraja dnevnika hrcem, cepam drva samo tako
Secam se serija na fr. Studio Sud, pronadjoh pre par meseci, Bracne zavrzlame, Crni biser (Azurna obala i raspametis se). Italijanska Simone e Baldini. (sad kada krenem da se prisecam..
)Sada ima neka Tracara. E, to mu dodje bas lepo prikazano danasnje vreme.

PingPong- šesti igrač

- Datum upisa: 24.08.2011
@Maci
Tu seriju je pratila moja devojka, cak sam je i ja pratio na kratko kad se pojavila, sada je po meni jedno veliko sranje... Pa to je klasicna Americko-Spanska-Turska serija sa elementima povracanja... Jbm ti seriju koja traje preko 8-9 godina i dalje se snima, a garantujem da i sada 34 sezonu mogu pratiti bez obzira sto sam poslenju odgledao epizodu iz druge sezone, i dalje se nista nije promenilo...
Mada, u sustini ja mrzim takve serije koje predugo traju. Jos posle Nikite i Dosie x su mi takve stvari pocele ici na ku...
Tu seriju je pratila moja devojka, cak sam je i ja pratio na kratko kad se pojavila, sada je po meni jedno veliko sranje... Pa to je klasicna Americko-Spanska-Turska serija sa elementima povracanja... Jbm ti seriju koja traje preko 8-9 godina i dalje se snima, a garantujem da i sada 34 sezonu mogu pratiti bez obzira sto sam poslenju odgledao epizodu iz druge sezone, i dalje se nista nije promenilo...
Mada, u sustini ja mrzim takve serije koje predugo traju. Jos posle Nikite i Dosie x su mi takve stvari pocele ici na ku...

Mihael- mvp

Godina: 25
Nisam gledao poslednje serijale, ali su mi prvi bas dragi..

Macijauskas- mvp

247 epizoda, a u većini se pojavljuje ova lepotica...

Junglezburn- mvp

- Datum upisa: 02.10.2010
Lokacija: Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ne vidi ti se lepotica 

Macijauskas- mvp

Junglezburn- mvp

- Datum upisa: 02.10.2010
Lokacija: Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

slobokv83- mvp

- Datum upisa: 12.12.2010
Godina: 28

ZuLuofVozdovac- mvp

- Datum upisa: 06.10.2010
Strana 1 od 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100 
Strana 1 od 100
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu