Španska ACB liga 2010/2011
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 1 od 33 • Delite •
Strana 1 od 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33 
Španska ACB liga 2010/2011
30. septembra je počela ACB liga. Real je u gostima pobedio Estudijantes rezultatom 84:79.
Danas igraju Kahasol i Huventud od 20h.
Ostali mečevi se igraju sutra.
Danas igraju Kahasol i Huventud od 20h.
Ostali mečevi se igraju sutra.
Poslednji put izmenio Bodi Bond dana Čet 6 Okt 2011 - 11:22, izmenio ukupno 2 puta

Bodi Bond- mvp

- Datum upisa: 02.10.2010
Godina: 26
Re: Španska ACB liga 2010/2011
Power Electronics Valencia - C.B. Granada 104 | 81
Regal FC Barcelona - Gran Canaria 2014 83 | 58
CAI Zaragoza - Unicaja 76 | 79
Caja Laboral - Meridiano Alicante 92 | 47
Baloncesto Fuenlabrada - Lagun Aro GBC 71 | 64
Cajasol - DKV Joventut 85 | 80
Menorca Basquet - Blancos de Rueda Valladolid 73 | 61
Asefa Estudiantes - Real Madrid 79 | 84
Assignia Manresa - Bizkaia Bilbao Basket 59 | 86
Regal FC Barcelona - Gran Canaria 2014 83 | 58
CAI Zaragoza - Unicaja 76 | 79
Caja Laboral - Meridiano Alicante 92 | 47
Baloncesto Fuenlabrada - Lagun Aro GBC 71 | 64
Cajasol - DKV Joventut 85 | 80
Menorca Basquet - Blancos de Rueda Valladolid 73 | 61
Asefa Estudiantes - Real Madrid 79 | 84
Assignia Manresa - Bizkaia Bilbao Basket 59 | 86
Gost- Gost
Ako je suditi po prvim utakmicama, 4 naša potencijalna reprezentativca neće se baš usrećiti.
Bjelica će možda imati i najbolju sezonu. Delovao je danas pogubljeno, ali to je možda i normalno. Bitno je da mu publika apludira, da ima podršku i brzo će se uklopiti, jer se svuda brzo uklapao.
Kosta treći centar. Razbili su Kanarince pa je zato i igrao. Mislim da u važnim utakmicama on neće ni igrati.
Tripko standardno, ispucao neke trojke, ali danas nije išlo.
Novica 5 odličnih minuta, ali 5.
Ne znam da li zaboravih nekog...
Inače, pored Novice, u acb ligi trenutno najviše gubi Erazem Lorbek. Možda čak i gori slučaj od Novicinog.
Bjelica će možda imati i najbolju sezonu. Delovao je danas pogubljeno, ali to je možda i normalno. Bitno je da mu publika apludira, da ima podršku i brzo će se uklopiti, jer se svuda brzo uklapao.
Kosta treći centar. Razbili su Kanarince pa je zato i igrao. Mislim da u važnim utakmicama on neće ni igrati.
Inače, pored Novice, u acb ligi trenutno najviše gubi Erazem Lorbek. Možda čak i gori slučaj od Novicinog.

Bodi Bond- mvp

Godina: 26
Radenović se nije proslavio, dok je Savan imao najbolju partiju od naših...

Junglezburn- mvp

Godina: 25
Lokacija: Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Prvo kolo ACB lige pokazalo je da se očekivani trendovi obistinjuju. Novica je i dalje u nemilosti Mesine. Košarkaš koji je za 4 minuta dao 5 poena i dodao 1 skok udario je šamar treneru koji očigledno gubi kompas. U Realu Mesina ne može da postavi sistem a nažalost ima previše para na raspolaganju. Loše se odvija po Veličkovića i nešto će verovatno morati da menja. Prilagodio se u potpunosti ulozi trojke, ubrzao igru, popravio dribling, popravio šut ali Mesina i dalje nije zadovoljan.
Nemanja Bjelica startovao je sa stidljivih 13 minuta ali korektnih 8 poena. Kaha Laboral razvalila je Alikante ali ovaj meč nije najavio značajniju ulogu Bjelice u timu, tim pre što se radilo o slabom protivniku...
Jedini koji je odmah dao do znanja da je došao da vlada jeste Duško Savanović sa 18 poena, 3 skoka i 2 asista uz indeks 22 u pobedi Valensije nad Granadom. Biće to pucačka ekipa par ekselans jer pored Duška tu su Rafa Martinez, Omar Kuk, Viktor Klaver, ludi Nando De Kolo i ostali...
Nemanja Bjelica startovao je sa stidljivih 13 minuta ali korektnih 8 poena. Kaha Laboral razvalila je Alikante ali ovaj meč nije najavio značajniju ulogu Bjelice u timu, tim pre što se radilo o slabom protivniku...
Jedini koji je odmah dao do znanja da je došao da vlada jeste Duško Savanović sa 18 poena, 3 skoka i 2 asista uz indeks 22 u pobedi Valensije nad Granadom. Biće to pucačka ekipa par ekselans jer pored Duška tu su Rafa Martinez, Omar Kuk, Viktor Klaver, ludi Nando De Kolo i ostali...
Gost- Gost
Zar Bjelica nije imao problema sa licnim greskama?

Mihael- mvp

- Datum upisa: 03.10.2010
jeste, ali nije bio ni u startnoj petorci... on je doveden da bi bio back up na trojci i četvorci a prema dosadašnjem iskustvu, on se ne snalazi dobro ako nema veći prostor u igri...
Gost- Gost
Neka Bjelica ima 20-ak minuta po mecu i ja cu biti zadovoljan sa njegovom prvom sezonom u ACB ligi...

Mihael- mvp

Bodi Bond ::Ako je suditi po prvim utakmicama, 4 naša potencijalna reprezentativca neće se baš usrećiti.
Ja sve nesto mislim da ce malo vise koristiti Perovica. Od visokih igraca, jedino lorbek i on igraju ledjima(izuzimam mikela, koji to povremeno cini s krila). Istina, ni jedan ni drugi mi se nesto ne uklapaju u barsinu igru(iako mislim da je lorbek igracina), ali kontam da u nekim situacijama, kada treba da se skupi odbrana, kosta to moze, uciniti bolje i do n'donga i od vaskeza. A i moze se neko povrediti, te verujem da ce biti minuta zanjega..
I inace, cini mi se da je posle odlazaka pekovica i splitera u NBA, pa i onih turaka, manjak centara u evropi..te mnogo boljeg od koste i nisu mogli dobiti..
mikoni- brisač parketa

mikoni ::Bodi Bond ::Ako je suditi po prvim utakmicama, 4 naša potencijalna reprezentativca neće se baš usrećiti.
Ja sve nesto mislim da ce malo vise koristiti Perovica. Od visokih igraca, jedino lorbek i on igraju ledjima(izuzimam mikela, koji to povremeno cini s krila). Istina, ni jedan ni drugi mi se nesto ne uklapaju u barsinu igru(iako mislim da je lorbek igracina), ali kontam da u nekim situacijama, kada treba da se skupi odbrana, kosta to moze, uciniti bolje i do n'donga i od vaskeza. A i moze se neko povrediti, te verujem da ce biti minuta zanjega..
I inace, cini mi se da je posle odlazaka pekovica i splitera u NBA, pa i onih turaka, manjak centara u evropi..te mnogo boljeg od koste i nisu mogli dobiti..
zato mi imamo dva odlicna centra Dzavaji i Katic-dominirace u reketu

Markos- prva petorka

Strana 1 od 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33 
Similar topics» Španska ACB liga 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Grčka liga 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Grčka liga 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo